Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő!
Négy hónapos bengáli cicánk van. A tenyésztő felhívta a figyelmünket, hogy érzékeny gyomrúak és hasmenés előfordulhat náluk. Viszont nem tudom, hogy az kórósnak számít-e, hogy napi kétszer van széklete, az eleje rendes kemény, a közepe folyik a vége megint kemény és nagyon büdös. Száraz tápot kap (Royal Canin), igaz, hogy a felnőtt ivartalanítottat, mert van másik cicánk és csak az övét hajlandó enni. Sokat eszik, iszik, mozog, kedve jó. Ez hasmenésnek számít és igényel kezelést vagy belefér a bengáliak érzékenységébe? Köszönettel

2018.07.26

Állatorvos

A cicának kölyök tápot kellene ennie…Próbáljon probiotikumot adni a minőségi, érzékeny kölyöknek való táp mellé és figyelje, hogy van-e változás. Ha nincs, akkor mindenképpen vigye a cicát orvoshoz, hogy kizárjanak minden betegséget. Csak ezután lehet azt mondani, hogy érzékeny a cica. Ilyenkor meg kell találni azt a tápot, amitől normális a széklete.

Vissza a kérdésekhez