Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő!

Kb. két hete került hozzám egy 1,5 éves kisfiú havanese. Sajnos a korábbi gazdinál csak házi kosztot kapott és most nem fogadja el a száraz tápot, sem a konzervet. Természetesen nem akarom leszoktatni a házi kosztról, de úgy gondolom, neki inkább a száraz táp lenne megfelelő. Próbáltam belekeverni a főtt ételbe, de a tápot kihalászta belőle. Próbáltam, hogy nem kapott mást, csak a tápot tettem elé, de inkább nem evett. Most nem tudom mit tegyek.
Előre is köszönöm válaszát.
Tisztelettel: I. László

2018.07.27

Állatorvos

Próbálja beáztatni a minőségi száraztápot húsleves levébe és kínálja langyosan. Ha nem eszi meg a kutya, akkor kínálja meg ugyanezzel a következő etetési időben. Nem baj, ha kimarad egy étkezés. Ne keverje semmibe a szárazát. Legyen úgy, hogy vagy szárazeledel az étel vagy házi koszt. Az etetések közötti időben ne kapjon semmit enni a kutya. A házi ételek megfelelő összeállításában nagy segítséget jelenthet Dr. Fodor Kinga: Mit egyen a kutyám? -című könyve.

Vissza a kérdésekhez