Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő!
Három és fél hónapos befogadott lány kiskutyánk nagyon sokszor és sokat pisil. A széklete rendben. A helyére ( dobozába) nem piszkít, autóba sem, elég sokat bír. Viszont itthon és séta alkalmával 10 percenként pisil, és elég sokat. Vittem az állatorvoshoz vizeletmintát, megnézte, azt mondta, rendben van. Nem az a problémám, hogy nem szobatiszta, hanem a mennyiség és a gyakoriság. Főleg délután-este van úgy, hogy egy óra alatt 7-8-szor pisil. Ez normális, vagy meg kellene nézetni valahol? Ha igen, hová vigyem? Köszönöm a válaszát!

2018.08.02

Állatorvos

Sokat is iszik a kölyök? Szerintem egy vérvizsgálat (belgyógyászati kivizsgálás)is szükséges lehet, ha valóban ilyen sokszor ilyen nagy mennyiségű vizeletet ürít. Beszélje meg kezelő állatorvosával, hogy milyen további vizsgálatokat javasol, esetleg a környéken melyik szakemberhez küldené önöket tovább.

Vissza a kérdésekhez