Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő!
A tanácsát szeretném kérni.
8 hetes,tibeti spániel kutyám van. A tenyésztő javaslatára napi háromszor az alábbi módon kap enni. Reggel és este főtt rizst csirkehússal. Délben csak Royal Canin starter tápot kap. Abban szeretném a tanácsát kérni, hogy ez az étkezési szokás helyes-e vagy esetleg jobb lenne a kutya számára, hogyha csak tápot kapna.
Továbbá észrevettem, hogy a jobb első lába időnként remeg. Mi lehet a probléma?

Válaszát előre is köszönöm

2014.11.05

Állatorvos

Ilyen fiatal kölyköt nyugodtan etethet még 4x-5x is. Szerintem az étkezések többsége legyen táp, mert az biztosan mindent olyan arányban tartalmaz, ami a növekvő kiskutya igényeinek megfelel, hiszen az egyik legjobb tápot kapja az állat. Ilyen fiatal kölyöknél elég, ha az egyik étkezés házi koszt. A kistestű kutyák gyakran remegnek ha fáznak, izgatottak, félnek stb. A biztonság kedvéért készítsen videót a jelenségről és mutassa meg állatorvosának, hogy látszik-e olyasmi, ami aggodalomra ad okot.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem