Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő! Van egy 7 hónapos fiú Yorkim. Pár hónapja egy reggelen tapasztaltuk rajta, hogy a két füle görcsösen összeér a feje tetején, nem figyel ránk ha hívjuk, nem tudott enni, inni pedig éhes volt, össze vissza kapkodta a fejét. Nem nyugodott le egy percre sem. Állatorvosnál vérvétel. Az eredmények jók. Mivel fogváltási időszak volt ekkor jött az ötlet, hogy tetanusz oltást adnak mivel ilyenkor a kihullott fog helyén bármilyen fertőzést elkaphat és a tünetek is stimmeltek. Kapott még antibiotikumot, gyulladáscsökkentőt. A kutyus szinte azonnal jól is lett, újra evett, ivott és jászott. Viszont ma reggel újra ezt tapasztaltuk, csak enyhébbek voltak a tünetek. Kb..2 óra alatt jobban lett, a múltkor 1 napig tartott. Az lenne a kérdésem, hogy esetleg állhat a hátterben valami idegrendszeri vagy más vele született betegség? Epilepsziás kutyusom volt de az teljesen más volt. Az görcsös rohamokkal járt.

Köszönöm válaszát előre is

Üdvözlettel: Nikolett

2018.08.05

Állatorvos

Többféle epilepszia is létezik, nem csak a klasszikus grand mal rohamokkal kísért típus. Ha van rá lehetősége, akkor készítsen videófelvételt a jelenségről és vigye el a kutyát egy neurológiai szakrendelésre. A www.kisallatneurologia.hu oldalon országszerte kiváló szakembereket talál.

Vissza a kérdésekhez