Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő!
Van 2 felnőtt cicám, mindketten ugyanazt eszik. A nagyobbik havonta egyszer szőrcsomót hány fel, viszont a kisebbik soha (2 éves). Egy nap 2-4 alkalommal “fuldoklik” mintha szőrcsomó jönne fel, de semmi, soha. Ajánlottak szőroldó pasztát ami az elején hatott is és csak heti 1-2 alkalommal csinálta, de 3 három hét után újra napi 1-2 alkalommal csinálja. Kérem segítsen a tanácsával.
Köszönöm,
Mária

2014.12.06

Állatorvos

Ha a napi rendszerességgel adott szőrgombócoldó nem segített, akkor mindenképpen vigye orvoshoz a cicát. Lehet, hogy van a gyomrában egy olyan nagy szőrgombóc (vagy más idegentest) amitől a paszta segítségével már nem tud megszabadulni. Szerintem vizsgálatokra van szükség (röntgen és/vagy hasi ultrahang).

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem