Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő !

Szeretném kicsit meghízlalni a 14 éves kandúromat ( házimacska, ívartalanított, csak lakásban ). Fél éve voltunk vizsgálaton: röntgen, kvalitatív és kvantitatív vérkép, pajzsmirigy vizsgálat és ALT/GPT, kreatin,glükóz vizsgálat. Annyi tudok, hogy nem cukros, pajzsmirigyprobléma nincs, egyedül artrózisa van a 7.vagy 9.csigolyánál.Kapott akkor rá gyógyszert, de nem kell élete végéig szednie. Tudom, hogy az öregség különféle formában látszódik az állatokon, de ez elkeserítő, hogy lassan már az összes csontját érzem simogatás közben,elsősorban a combizmai tüntek el a hátsó lábán. Nincs probléma az étvággyal, vizelet,bélsár ürítéssel. Sokat alszik, szereti a simogatást és ugyanazt a mennyiséget eszi, mint fénykorában, de semmit sem hízik. Most már kap calopet pasztát, spéci hízlaló tápot, kölyökeledelt. Eredmény semmi. Száraztápot nem eszik, Béres cseppet nem tudtam adni neki. A fogazata már hiányos. Mit lehet még neki nagyon hizlaló kaját adni ?
Köszönettel:

2014.12.11

Állatorvos

Sajnos nincsen nagyon más eszköz a kezünkben. Megpróbálhatja a Vetri-DMG cseppeket  vagy a Dr. CAT Rx Senior tablettát. Szerintem érdemes lenne megint vérvizsgálatot végezni, hogy lássuk, hogy mi az aktuális helyzet. Fél év ilyenkor nagy idő.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem