Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktorno! A cicam tegnap este nagyon megijesztett. Egyik percben meg a hazban rohangalt, masik percben pedig nem tudott leulni. A feneket allandoan felfele tolta es a nemi szervebol atlatszo folyadek szivargott. Folyton mosakodott szegeny. A farkat is vegig felfele es oldalra tartotta. Nezegettem, letoroltem, a labait probaltam a farpofait masszirozni, hatha rosszul ugrott vagy gyorcsolhet, de fajdalmat nem mutatott. Nem nyavogott, nem huzta el magat, csak dugta a kis feneket, hogy csinaljak vele valamit ;( tehetetlen voltam. Vegul mikor nagyon almos volt, elborult a mellkasomon es elaludt. Szerencsere 3-4 ora mulva mar nem allt fent a baj, legalabbis o nem mutatta, de szeretnem tudni, mi lehetett. Sosem volt kislany cicam. Ilyen, amikor tuzelnek? Kerem segitsen, vigyem orvoshoz vagy ne? Mit csinaljak, ha hetvegen ismet elojon ez a problema? Koszonom

2018.02.18

Állatorvos

Nagyon valószínű, hogy a cica tüzel. Anélkül, hogy látnám, nem mondhatom biztosan. Inkább vigye feleslegesen orvoshoz az állatot, mint hogy egyszer amikor kellene, ne kapjon segítséget a macska.

Vissza a kérdésekhez