Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

tisztelt doktornő az lene a kérdésem hogy a macskánk 7-8 honapos és álandoan a butorokat karmoja pedig van neki kaparo fája mit tegyünk:

2014.03.04

Állatorvos
Sajnos sokan küzdenek ezzel a problémával. Próbálják a kaparófát annak a bútornak a közelébe elhelyezni, amelyet a cica leggyakrabban károsít. Megpróbálhatnak beszerezni egy másik típusú kaparófát, ha a már meglévőt továbbra is elutasítja az állat. Ha azt sem fogadja el a cica, akkor felerősíthetnek durva szövésű anyagot arra a bútorra amit a kiválasztott magának, így megvédhetik a kárpitot. Ha a macska még nincs ivartalanítva, akkor érdemes elvégezni a műtétet, mert a kaparászás is a jelölés egy formája. Hasznos lehet, ha a kapart felületeket befújják Feliway sprayvel (erről a termékről részletesen olvashatnak az interneten).
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem