Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő/Doktor úr!

Van egy 6 èves degum. Mindig igyekeztem egèszsègesen tartani, de pàr hónapja kihullottak az alsó fogai, mert szokàs szerint fa fogkoptatót kapott (közben az egyik fèlig visszanőtt). Ma azt vettem rajta èszre, hogy kihullott a szőr egy foltban a hasàn, az egyik làba hajlatàig. Eddig ilyen nem volt vele (nem tudom mennyire szàmìt, hogy màs màrkàjú szènàt vettem neki, mint eddig). A foga miatt is aggódom, ezèrt igyekszem neki hàntolatlan verzióban adni azt az elesèget, amit szeret, valamint mindig van szàmàra friss vìz, friss szèna. Vitamintablettàt is vettem neki, de nem eszi meg, mint vàrtam. Kap nèha salàtàt, nèha gyümölcskènt almaszeleteket adok neki. Kicsit aggódom! Tudom, hogy nem fiatal màr, de hozzàm nőtt, mint valami kiskutya ès mèg lehetne pàr ève. Tudna ajànlani valamit, mit tehetnèk az èrdekèben?

Előre is nagyon szèpen köszönöm!

2018.01.14

Állatorvos

Vigye őt orvoshoz. Ne próbálkozzon otthon. Nagyon jó orvosok például: Exopet rendelő munkatársai, Dr. Pazár Péter, Dr. Tóth Szabina…vagy bármelyik olyan orvos, aki foglalkozik egzotikus állatokkal. A szőrhullás oka lehet gombás fertőzés is…

Vissza a kérdésekhez