Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő/Doktor Úr!
Kistestű kutyám (Havanise-Yorki keverék) már egy ideje sűrűn vakarja a fülét,és rázza a fejét.Már voltam vele nemrég orvosnál,mert a bűzmirigyre gyanakodtam,akkor az is volt a probléma,sok is volt Neki,meg az orvos szerint elég sűrű volt a váladék.Azután abba is hagyta a vakarózást,és már a fejét sem rázta.Most viszont ugyanúgy csinál,és már idegesítő a viselkedése,de úgy látom Ő magát is idegesíti.Még azt szeretném ha tudná Ön is,hogy az orvos az akkori vizsgálat alkalmával belevilágított a fülébe,és azt mondta hogy lát benne valamit,fültisztítóval kitisztította,ám így semmi nem jött ki.Azt mondta az orvos,hogy “akkor nem jól láttam”.Nem lehet hogy olyan valami van a fülében mégis,ami fültisztítóval nem távolítható el?Vagy Ön szerint mi lehet a probléma?Válaszát előre is köszönöm!Tisztelettel:Szalai Szilvia

2018.03.30

Állatorvos

Vigye vissza az orvoshoz a kutyát és vizsgálják meg újra. Akár allergia is állhat a háttérben. Az is lehet, hogy gyulladtak a bűzmirigyek.

Vissza a kérdésekhez