Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő/ Doktor Úr!
3 napja lett ivartalanítva a 8 hónapos kan mopszom. Azóta rengeteg vizet iszik, az átlagos napi adagjától 3-4-szer többet. Ez normális? Mitől lehet ez?
Köszönettel: Kollár Bence

2014.01.23

Állatorvos
Mérje meg pontosan, hogy mennyit iszik a kutya (mérőpohárral adagolja a vizet). Ebből a mérésből kiderül, hogy a vízfogyasztása a normális tartományon belül van-e (100ml/ testtömegkg alatt). Érdemes megmérni a kutya hőmérsékletét és ellenőrizni a seb állapotát (gyulladás). Ha a kutya vízfogyasztása tényleg a normális felett van napokon át, akkor mindenképpen vigye vissza az állatorvosához. Ha az orvos a vizsgálat után ezt indokoltnak látja, akkor szükség lehet a szervfunkciók (máj, vese) ellenőrzésére és egy vércukormérésre.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem