Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt doktornő.Nagyon szépen köszönöm a hasznos választ,csivava kiskutyámnak,ami a tápváltással kapcsolatos.Így fogom adagolni az újat,ahogyan javasolta.Egy kérdésre szeretnék még információt kapni:szokott neki ropogni a hátsó lábánál lévő csont,időszakosan és a téli hidegben még gyakrabban,mint melegben.Gondolom,ezek ízületi problémák lehetnek.Találtam a Pedigree termékből erre való rágó rudat:Gelent Aktív+,amit minimum 6 hétig javasolnak adni a leírásban.Használna ez neki,érdemes adni időközönként? Árthatok is vele? Vagy esetleg más ilyen jellegű terméket javasolna? Válaszát előre is köszönöm

2015.04.07

Állatorvos

Érdemes megvizsgálni a kutya lábait, lehet, hogy patellaficama (térdkalács) van, ami elég gyakori ilyen kicsi kutyáknál és különböző súlyosságú formái léteznek. Mindenképpen hasznosak a porctápláló készítmények. Nagyon sokféle ilyen termék létezik, ajánlok néhányat, amelyek biztosan jók: Caniviton forte, Glycoflex, Synoquin. Ezeket a készítményeket valóban kúraszerűen kell alkalmazni, évente 2 alkalommal 1-2 hónapon át.

Vissza a kérdésekhez