EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő / úr ! Megszeretném kérdezni, hogy kutyáknak van-e olyan altatószer, amit akkor szeretnék alkalmazni, amikor a szeménél a szőr levágnám, mert belelóg. üdv. Eszter

2013.10.01

Állatorvos
Altatószert Ön otthon nem alkalmazhat. Léteznek nyugtató hatású szerek, amelyeket otthon is alkalmazhat. Próbáljon első körben gyógynövény alapú nyugtatót használni (pl.: Calmex, Kalmaid stb.) hátha ezek is elegendőek. Erősebb szer a Sedalin, ezt a tablettát állatorvosától kérheti. Ennek az a hátránya, hogy hosszú órákon át kába lehet az állat. Az is jó megoldás lehet, hogy kozmetikus vagy állatorvos segíségét kéri a nyíráshoz.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem