Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő/ úr! Van egy 1,5 éves beagle kutyám, és sajnos állandó bőrproblémákkal küszködünk (bolhaekcéma, pollen allergia). A legnagyobb problémánk, hogy nem tudjuk teljes mértékben kiírtani a bolhákat. Használtunk Killtix bolha nyakörvet, nem vált be, a fekhelyét és azokat a helyeket ahol sok időt tölt Insecticide spray-val fújjuk. Hypoallergén samponnal fürdettük (még ez is irritálta a bőrét ).Az állatorvos által adott fürdető is csak egy hétig volt hatásos. Ajánlották nekünk a Neostomosan fürdetőt, hogy használjuk 3 hétig, hetente egyszer lemosva, a fekhelyére is használva a szert. A kérdésem az lenne használhatjuk-e ilyen bőrproblémák esetén, illetve milyen más szerrel tudnánk megszabadulni a bolháktól úgy, hogy a kutyus bőrét kíméljük ? Válaszát előre is köszönöm!

2013.07.22

Állatorvos
Sajnos nagyon valószínű, hogy van valahol egy bolhafészek, amit nem találtak meg. Ez a lakás bármelyik zugában lehet (akár parkettarepedésekben, bútorok hajlataiban, polcok mögött). Ha van kertjük, akkor akár ott is. Ha a kutya bőre sebes, irritált, akkor én nem javasolnám a Neostomosant. Érdemes olyan cseppet választani, ami nagyon gyors hatású, ilyen például a Duowin. Ha nagyon súlyosan allergiás a kutya, akkor hasznos lenne egy szteroid injekció, hogy elmúljon a nagyfokú viszketés.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem