Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktorno! Van ket tengerimalacom,nostenyek mindketten,ev elejetol vannak meg, 1 eves es fel eves. A hierarchia eszrevehetoen megvan kozotuk,ezzel kapcsolatban szeretnek erdeklodni.Naponta eleg gyakran ejjel is nappal is gorgo hangot adnak ki.En azt hallottam ismerosoktol,hogy ez a hierarchia miatt van.Ez igy ertheto is,no de minden nap ejjel-nappal ez kicsit nekem fura.Aggodok,nem-e valami egeszsegugyi gond is van mogotte. Varom mielobbi valaszat es koszonom! Tisztelettel! Kiss Tiborne Valeria

2014.08.12

Állatorvos

A hangutánzó szavak értelmezése gyakran nehéz, de azért leírom, hogy én mire gondolok. Az alacsonyabb rangú nőstény berregő hangot hallathat, ha a magasabb rangú társát üdvözli. Ez a hang a dominancia kifejezése is lehet, ilyenkor a domináns fél körbejárja a másikat, himbálja a testét és akár a másik hátára is felkapaszkodhat. Ha a hangokat csak rövid ideje hallja, akkor érdemes lehet azért orvoshoz vinni az állatokat, hogy megvizsgálják őket.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem