Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő!
3 éves szuka kutyánk nemrég vemhes lett, amit Azilin injekcióval megszakítottunk 1 héttel ezelőtt. Pár napja sötétbarnás folyadék jön a kutyánkból. Gondolom ez az elvetélés jele, a kérdésem hogy ez meddig tarthat, vagyis meddig normális és mennyi idő után jelenthet esetleg gondot? Lelkileg is megviselte a dolog, az étvágya is csökkent, de azt olvastam hogy ez is “normális” ilyenkor, Azt szeretném megtudni hogy meddig fog tartani és mire figyeljünk, mi jelent esetleg rosszat és vigyük orvoshoz. Az injekció beadásakor kérdeztem hogy kell-e menni vissza valamikor kontrollra vagy vizsgálatra, de azt mondták nem. Előre is nagyon köszönöm s segítségét.

2013.11.05

Állatorvos
Ha a hüvelyből gennyes vagy véres váladék ürül, akkor azonnal orvoshoz kell fordulni, illetve akkor is ha a váladékozás 3 hét alatt nem szűnik meg. Előfordul, hogy a vetélés csak részleges, ezért érdemes a kezelést követő 10. és a 30. napon ultrahanggal ellenőrizni a méhet.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem