Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktorno!
A 6 eves, lakasban tartott cicam tegnap es ma folyadekcseppeket hanyt, melynek pirosas-narancssargas szine volt. A cica teljesen jol van, jo a kozerzete, eszik-iszik rendesen, viszont ez elott a dolog elott ertetlenul allok. Szőr miatt lenne? Lenyelt valamit? Vagy komolyabb belso baja lenne? Mindenkeppen elviszem orvoshoz is, de addig is szivesen vennem a valaszat.
Koszonom segitseget.

2016.06.30

Állatorvos

Kedves Gazdi!

Mindenképpen kivizsgálást javasolnék. Lehet banális dolog- szőrlabda miatt, összeevett valami bogarat, gyomorhurutja van stb.- de lehet millió egy más, komolyabb probléma is. Diétáztassa pár napig – rizs, csirkemell, répa pépesre összefőzve – és csak ezt kapja sokszor kicsi adagokban. Adhat neki quamatel mini tablettából naponta 2-3 szor 1/4-et. De ha nem múlik el, vagy visszatér, akkor vetessenek le egy vért, illetve nézessenek hasi ultrahangot.

Üdv

Vissza a kérdésekhez