Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő!A kutyámnak (2 éves Amerikai Staffordshir terrier (anya) és Fox terrier (apa) keveréke. A hátán foltok jelentek meg,elöbb szúnyog csípésnek véltem,de már száraz heges foltok vannak rajta egyre több és foltokban hullik is a szőre. Allergiának mondták,az eddigi tápot le is cseréltem.Lazacolajat ajánlottak. Van még valami amit tudnom kéne vagy tehetnék?Köszönöm szépen!

2014.07.25

Állatorvos

Mindenképpen vigye orvoshoz a kutyát. Pontos diagnózist csak bőrkaparék vizsgálat után lehet felállítani, mert csak a kórokozó és annak érzékenységének ismeretében lehet célzottan kezelni az elváltozást. Ha nem találnak kórokozót, akkor valóban nagy valószínűséggel allergiával állunk szemben. Én azt javaslom, hogy használjon Advocate vagy Stronghold cseppet, mert felmerül a parazitás fertőzöttség gyanúja is.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem