EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktorno
Ajandekban kapttam par napja egy ivartalanitot feher angora kandurt.Nagyon furcsan viselkedik,nem szeret napkozben a kozelunkben ulni , nem simogathatjuk mert fuj es nyavog , meg csak nem is beszelhetunk hozza mert szemlatomast idegesiti, persze enni eszik vegzi a dolgat ,de mivel eltelt mar 5 nap hogy nallunk lakik, szeretnem ha vegre megsimogathatnam.Kerem mondja meg mi a teendo? hogy viselkedjunk hogy elfogadjon?oszinte tisztelettel Nagyne-Erdelybol

2015.03.12

Állatorvos

A macskák között is sokféle jellemű létezik, van amelyik szereti a babusgatást és vannak távolságtartó maguknakvaló állatok is. Kérdezze meg az előző tulajdonostól, hogy a megszokott helyén hogy viselkedett. Ha a korábbi helyén sem volt bújós, akkor valószínűleg soha nem lesz az. Ha ez a viselkedés csak az új helyzetnek szól, akkor türelemmel kell várni, míg az állat a maga tempójában közeledik. Töltsenek sok időt a cica közelében, kínálják kézből finom falatokkal és ne erőltessenek semmit. Öt nap még nagyon rövid idő. Egy bizalmatlanabb állat szelídítése akár több hónapig is eltarthat. Fő a fokozatosság és a türelem!

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem