Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! Van egy 11 hónapos, lány cicánk, Masni a neve. Nemrég állatorvosnál jártunk vele, aki azt mondta, hogy meg vannak nagyobbodva a macska veséi, ami jelenthet jót és rosszat is. Masni benti cica, odafigyelünk a táplálására, az itatására, sokat mozog, futkározik, az ételekkel válogatós. Naponta többször pisil, 3-4 alkalommal. Az állatorvos azt javasolta, hogy vegyünk egy immunerősítő szert a cicának, ami nem árthat, illetve injekciót is kapott. Azt szeretném kérdezni, hogy véleménye szerint szükség lenne-e vérvételre vagy vizeletvizsgálatra ahhoz, hogy kizárjuk a komolyabb bajt? De hangsúlyozom, Masni vidám, mozgékony, játszik, eszik-iszik, látszólag semmi baja, de én aggódom. Köszönöm szépen a válaszát!

2016.07.11

Állatorvos

Kedves Gazdi!

Ha valóban nagyobbnak tűntek fizikális vizsgálattal a veséi, akkor javasolnék egy hasi ultrahangot és vér- vizeletlabort. Én ezeket a vizsgálatokat fontosabbnak tartanám, mint az immunerősítést, mert ha van valami, akkor derüljön ki időben, hogy lehessen kezelni.

Ha meg negatívak a vizsgálatok, akkor mindenki megnyugszik, és lehet még az immunerősítő sem kell.

Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem