Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt DoktornőDoktor Úr!
A 2 éves ivartalanított nőstény macskám miatt írok önnek. Pár napja nem eszik, alig iszik, és fekszik egész nap. A fiával nagyon ingerült, fúj rá meg megkapja. Tegnap rám is morgott mikor odamentem hozzá hogy megsimogassam megkapott. Mikor leteszem neki az ételt,vizet ül felette percekig, de akkor sem kezd enni. Nem eszik semmit de öklendezik hosszú percekig. Tudna valamit tanácsolni hogy mit adjak neki hogy jobban legyen? Van valami ötlete hogy mi baja lehet? Segítségét előre is köszönöm! Köszönettel: Marianna

2016.07.29

Állatorvos

Kedves Marianna!

Ebben az esetben nem találgatni kellene, hanem elvinni állatorvoshoz, aki megvizsgálja, ha kell vért vesz tőle, hasi ultrahangot vagy rtg-t csinál és felállítja a diagnózist. Annak megfelelően kezeli, gyógyszereket illetve infúziót ad neki. Látatlanban ennyire nem specifikus tünetek esetén nem tudok mit mondani, mert bármi lehet. Remélem nem haragszik meg, ha nem sorolok fel 200 betegséget, ami lehet a tünetek alapján.

Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem