Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornődoktor Úr!
A 9 hónapos fiú macskám írok önnek. Nem eszik meg mást csak párizsit. Reggeleste kap enni, de már eléggé elhízott, emiatt néha furán veszi a levegőt. Mit tudnék tenni hogy ne legyen ekkora étvágya? Egyfolytában enne. Tudna tanácsolni valamit arra hogy hogy tudnám leszoktatni a párizsiról? Volt hogy nem adtam neki es mást tettem elé, de hiába volt éhes nem ette meg. A túlsúly ellen mit tegyünk? Hálásan köszönöm a segítséget. Üdvözlettel: Hanna

2016.07.29

Állatorvos

Kedves Hanna!

A párizsiról teljesen le kellene szoktatni, mert nagyon egészségtelen a cicájának. Egyszerűen ne adjon neki. Kínáljon helyette először ízletes alutasakos eleséget, később szárazat. Elé rakja a normál eleséget, de ha nem eszi meg fél óra múlva elveszi és nem kap mást. Másnap reggel ugyanígy. Második napra enni szoktak. Ha már leszokott a párizsiről érdemes diétás, fogyókúrás eleségre átszoktatni, hogy le tudjon adni a súlyából. Ezekben több rost, ballasztanyag van és kevesebb zsír illetve szénhidrát.

Sok sikert, üdv

Vissza a kérdésekhez