Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő/Doktorúr!

Olyan problémával fordulok Önhöz, hogy szálkás szőrű tacskó kutyánk már több hete bolhás. Próbáltunk mindenféle spray-t, cseppet, nyakörvet, többször átmostuk a személyes tárgyait, fekhelyét, mégsem sikerült még eddig kiírtanunk belőle. Más állatokkal tartósan nem érintkezik, nem fertőződhetett ilyen úton újra. Tudna segíteni abban, hogy hatékonyan kiírtsuk belőle őket?

Köszönettel,
G. Adrienn (Budapest)

2016.09.09

Állatorvos

Kedves Adrienn!

A következőt javaslom: Rakasson szakemberrel Advantix cseppet súlynak megfelelően a kutyára. Közevetlenül a felrakás után csináljon nagytakarítást otthonában, ahol a kutya járhatott, és Insecticid sprayvel kezelje le a környezetet, majd ezt ismételje meg 3 nap múlva is. A kutyára pedig pontosan 4 hetente rakjon mindig cseppet, vagy egy nagyon jó minőségű nyakörvet (pl: Foresto),hogy folyamatos legyen a bolhakontroll és ne fertőződjön vissza.

Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem