Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő/Doktorúr!Van egy 1,5éves bullterier kislány kutyusunk akinek tegnap volt az első ellése .Kezdetben a vajúdás alatt nagyon barátságos volt de mikor megellette az első kiskutyáját mindenféle közeledésre támadólag lép fel .Szerencsésen megszülettek a kiskutyák ,lenyalogatta ,gondozza öket de a szoptatáshoz nem fekszik rendesen így a picik nem tudnak szopizni!De még mindíg nem enged közel minket hogy segíthessünk neki.Szeretném megkérdezni mit tudunk tenni hogy segíthessünk a szoptatásnál ?Elmúlik nála ez az agresszív viselkedés?Köszönettel
Horváthné Nagy Hajnalka

2016.06.12

Állatorvos

Kedves Hajnalka!

Nem biztos, hogy elmúlik nála ez az agresszió, hogy Önökkel szemben is védi a kölykeit. Ha nem tudnak szopni a kicsik és valóban továbbra is segítségre szorulnak, akkor rakjanak az anyára egy szájkosarat, és pórázt, amivel tudják koordinálni, hogy nehogy kárt tegyen Önökben, és próbálják segíteni a kölyköket a szopásban. Azt gondolom, ha az anya rájön, hogy nem akarnak semmi rosszat, talán több bizalommal lesz majd.

Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem