Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! Hat éves az ivartalanított fiú házi cicánk,aki teljes egészében bentlakó.Minden évben megkapja a szükséges oltásokat és a doktor úr itt hagyja mindig a féregtelenítő tablettát,amit sajnos még egyszer sem tudtam megetetni vele.A cicán semmi jele nincs,hogy bármilyen jellegű baja lenne,az almot tisztán tartom,de lelkiismeret furdalásom van amiatt,hogy nem tudom beadni a gyógyszert,mert inkább nem eszik napokig,de nem hajlandó megenni az ételt,amibe belekeverem mégha kis adagokban is.Az a kérdésem,lehet-e baja emiatt,hiszen szép és egészséges,vagy van-e erre másfajta gyógyszer,mint a tabletta,amit képtelen vagyok beadni neki.Előre is köszönöm a válaszát.

2013.01.27

Állatorvos
Van nyakra csöppenthető féreghajtó gyógyszer is, a neve Profender. Kérje állatorvosától, vagy keresse állatpatikában.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem