Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő/Doktor Úr!
7 hónapos beagle kiskutyánk van. Eddig mindig étkezések után (reggeli-vacsora) sétáltattuk, így kerten kívül végzi a dolgát. Ezen kívül még naponta többször kivisszük “csak úgy”.
Most azt hallottam, hogy étkezés előtt javasolt a séta. Egyrészt így megelőzhető a bélcsavarodás, másrészt “munka” utáni jutalomként értékeli az ételt a kutya.
Ön mit javasol, mikor jobb sétáltatni? Válaszát előre is köszönöm!

2011.09.21

Állatorvos
Az intenzív mozgás, ugrándozás mindenképpen étkezés előtt javasolt. Egy nyugodt séta (esetleg pórázon) nem árt étkezés után sem. Gondoljunk csak magunkra, ha futás előtt jól teleesszük magunkat, akkor bizony elég rosszul leszünk, de egy kiadós evés után jól esik egy könnyű séta. Így vannak ezzel a kutyák is.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem