Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő
Egy havanese kutyusom van aki nagyon sokat vakarózik,augusztusba volt egy gombás fertőzésünk amit kikezeltek akkor a lábát vakarta.Most mindenhol vakarózik nem bolhás a sampon se új bűzmirigy 5 napja lett kinyomva semmit nem javult a helyzet.Váltottam tápot is csirke és gabonamentes amit kap jelenleg.Már nem tudok mire gondolni mi lehet a baj?Válaszát előre is köszönöm .Lilla

2017.09.22

Állatorvos

A tápváltás csak lassan, 4-6 hét alatt érezteti hatását és csak akkor, ha tényleg eltalálta a megfelelőt és nem kap mellette semmi mást. Sajnos a tápon kívül számos más dologra is allergiás lehet az állat. Biztosat csak allergiateszt elvégzésével lehetne mondani. Az allergiateszt elvégzése után lehetőség van hiposzenzibiláló injekciókúra alkalmazására, ami az esetek egy részében teljes gyógyulást, egy másik részében javulást eredményez. Sajnos vannak olyan esetek is, amikor a kúra hatástalan. Beszéljen állatorvosával a gyógykezelési és diagnosztikai lehetőségekről.

Vissza a kérdésekhez