Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő!
Ha jó az idő, szeretem sétáltatni a cicámat, ezt én is, ő is nagyon élvezi. Viszont gondolom, így nagyobb az esély a fertőzésekre, sajnos volt már a cicának klebsiella fertőzése nemrégen. Mivel a cica gyakorlatilag kiköveteli a sétát s úgy látom h jót tesz neki, szeretném továbbra is kivinni, a kérdésem az lenne, hogy van e vmilyen fertőtlenítő oldat, amivel a mancsát séta után át tudnám törölgetni?
Köszönöm szépen!

2013.03.19

Állatorvos
Szerintem nem kell fertőtleníteni a cica lábát. A fertőtlenítőszerek állandó alkalmazása irritálhatja az állat bőrét. A kutyák lábát sem fertőtlenítjük minden séta után és a cipőtalpakat sem. Ha a cicának megvannak oltásai akkor életveszélyes fertőzést nem valószínű, hogy összeszed. Ha gondolja, akkor tiszta vízzel lemoshatja a tappancsait séták után.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem