Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt DoktornőI Van egy 13 éves németjuhász kutyánk. Sajnos már az öregedés jelei mutatkoznak rajta. (őszülés, nagyothallás és még sorolhatnám) Az utóbbi időben sajnos étvágytalanság jelentkezett nála. Sokat fogyott. Sok mindennel próbálkoztam kedveskedni de ha nem akar, nem eszik. Jelenleg a főtt csirkefarhát amit hajlandó megenni. Nem tudom, hogy lehet-e esetleg depresdziös, mivel elég sok változás történt az életében az elmúlt hónapokban. Munkahely váltás miatt sajnos sokat van egyedül. A lányunk is egész nyáron diákmunkán volt, gyakorlatilag nem találkoztak. Egyébként is rendkívül érzékeny személyiség. Ha utaztunk akkor is megsértődött, hogy otthon marad. Lehetnek esetleg lelki gondjai és produkálhatnak ilyen tüneteket? Mivel segíthetnék neki? Esetleg Béres csepp segítene az étvágyán? De mit tegyek a mentálus problémájával. Nagyon megköszönöm a válaszát. Üdv. Mezőné

2017.09.29

Állatorvos

Idős kutya étvágytalanság és jelentős fogyás esetén nem  lelki okokat keresünk elsősorban. Sürgősen vigyék el a kutyát orvoshoz és csináljanak egy alapos kivizsgálást, hogy milyen betegség állhat a háttérben. Ha minden mást kizártunk, csak akkor gondolunk  pszichés problémákra.

Vissza a kérdésekhez