EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő!Másfél éves máltai selyes kutyusom van.Nemrég ívartalanításon esett át.Sajnos testsúlya látványosan megnőtt azóta.Kérdésem ezzel kapcsolatos.Milyen száraztáp fogyasztását javasolná ebben az esetben?Köszönöm válaszát.

2016.08.14

Állatorvos

Kedves Gazdi!

A piacon számos olyan táp elérhető, ami kifejezett fogyasztásra való. Ezek közül a legjobbak, melyek tényleg megbízhatóan működnek a különböző állatorvosi gyógytápok (Royal Canin, Hills, stb), de vannak az olcsóbb kategóriában is. Állatorvosi patikában, vagy akár cégünknél is széles a választék. Fontos, hogy mellette ne kapjon semmi mást a kutyus, és a mozgatást fokozatosan növelje csak nála, az ízületei kímélése végett.Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem