Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő!
Szfinx macskám 2 és fél hónapja van nálam. Az előző gazdája szerint epilepsziás (egy hónapban két rosszulléte volt, kb fél percesek) Mióta nálam volt egyszer volt rosszul a két hónap alatt. 2 és fél éves. Kiállításra szeretném vinni és hallottam bizonyos macska nyugató cseppekről, pasztákról és egy bizonyos Feliway spray-ről. Ön szerint hatásos lenne valamelyik? Előre is köszönöm a választ.

2013.10.02

Állatorvos
Én első körben a Feliway sprayt ajánlom. Vannak gyógynövény alapú nyugtatók , azokat is ki lehet próbálni nyugodtan. Ezek a szerek másként hathatnak egyes állatokra. Ha a macska annyira stresszel a kiállításon a spray ellenére is, hogy az epilepsziás rohamot vált ki, akkor inkább ne járjanak kiállításra.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem