Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő!Több kérdéssel is zavarnám.Kutyánk nyakán van egy apró seb-hámsérülés.Ettől tehetünk-e rá kullancs irtó spot ont,vagy várjuk meg míg rendbe jön?Fipralone készítményünk van.Továbbá ezt a sérülést a másik kutya nyalogatja-“tartja tisztán”Ez rendellenes dolog,rejt-e veszélyeket,vagy normális ez kutyáknál?Továbbá.1 éves kölykünk előszeretettel támaszkodik az emberre,kunyerálja a zsebben rejlő esetleges finom falatokat,nyalogatja bökködi a kezét.Tudom,nevelési hiba.Viszont van akit ez zavar a családban.Javasolták,hogy az illető kenje be a kezét valami olyannal ami nem kutya kedvenc,pl csípőssel,,és a kutya pár alkalom után,abbahagyja az illető “zaklatását”.Önnek mi a véleménye erről?Valóban?
Válaszát előre is köszönöm:Zsolt

2017.05.10

Állatorvos

Kedves Gazdi! Apró seb mellett tehet a kutyára spot-ont, de a sebet kerülje el. Azonban a ha ennyire nehezen gyógyul, akkor el kellene vinni állatorvoshoz. Nagyon nem jó, hogy a másik kutya nyalogatja. Sajnos nem tisztán tartja, hanem a seb nem tud begyógyulni, folyamatosan újrafetőződik és egyre nagyobb lesz. A kutya nevelés kapcsán javaslom iratkozzanak be kutyaiskolába, ahol remek ötleteket kaphatnak az ugrálás letiltására. Én a csípős dolgot nem javaslom, az embert is kerülni fogja és mástól ugyanúgy fog kunyerálni. Javaslom határozott “nem”-el tiltsák le, amikor ugrik vagy kunyerál és dícsérjék, ha nem és ekkor kapjon jutalomfalatot.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem