Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő!

Tanácsát szeretném kérni azzal kapcsolatban, hogy mi a teendőnk a kutyussal mielőtt nyaralni megyünk (oltás vagy valami speciális csepp). Az úti cél a Szlovénia vagy Horvátország. Útlevél és érvényes oltásunk van. Van esetleg valami különleges dolog, amire figyelnünk kell.
Köszönöm szépen előre is a választ!

2013.07.05

Állatorvos
Ha van érvényes oltásuk, akkor hivatalosan nem kell semmi más. Érdemes a kutyára 1-2 hetes különbséggel Advantix (lepkeszúnyogok elleni védelem) és Advocate (szívférgesség elleni védelem) cseppeket tenni. Hazatérés után az Advocate cseppet érdemes még egyszer megismételni (előző csepp után 1 hónappal).
Jó, ha a kutyának is van úti gyógyszertára (pl.: Betadine oldat, fájdalomcsillapító). Hazatérés után javasolt egy féreghajtás is. Jó utat! Jó pihenést és sok élményt!
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem