Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő!
Tanácstalan vagyok az alábbi problémámmal kapcsolatban. Szeptemberben vásároltunk egy bak törpenyuszit a már meglévő szintén bak 2 és fél éves nyuszink mellé. Sokat olvastam arról, hogy nem fognak jól kijönni egymással. Napközben külön ketrecben vannak, este viszont együtt szaladgálhatnak. Kezdetben semmi probléma nem volt velük, sőt úgy tűnt nagyon is szeretik egymást.(egymás szőrét nyalogatták) Pár napja viszont az idősebbik nyuszi amint meglátja a kicsit a hátára ugrik és párosodni akar vele. Erre az aggasztó problémára szeretnék választ kapni, valamint, hogy helyesen cselekszem e ha tiltom ezt a “játékot”. Lehetnek e ennek káros következményei/sérülések??
Válaszát előre is köszönöm!

2013.11.07

Állatorvos
Ez a viselkedés a dominancia kifejezése. Ha a fiatalabb nyuszi akire ráugrál a másik megelégeli ezt, akkor lehet, hogy verekedés lesz a dologból...
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem