EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő/úr!
Érdeklődni szeretnék, hogy milyen papírokra (útlevél, egészségügyi kis könyv) lesz szükségem ahhoz, hogy magammal tudjam vinni Horvátországba a tengerimalacomat, aki velem fog majd lakni fél évig egy kollégiumban? Mindenképp szeretnék valamilyen igazolást vinni arról, hogy nem fertőző, mert nem szeretném, hogy esetleg “kidobják” onnan. Muszáj magammal vinnem, mivel 1 hétnél tovább nem hagyhatom a szüleimmel, mert az 5. nap után már annyira “depressziós” a hiányomtól, hogy már enni sem hajlandó, így nem szeretném, hogy elpusztuljon itthon szegény… Előre is köszönöm szépen a válaszát! 🙂

2013.09.01

Állatorvos
Tengerimalacoknak nincs szükségük útlevélre. Ki lehet állítani olyan papírt, amely igazolja, hogy az állat a vizsgálat alkalmával egészségesnek bizonyult.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem