Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt doktornő/úr.Logófülű nyuszink 4-hónapos .aránylag barátságos nem félős kézből is elfogad mindent odajön szagolgat ,nyalogatja kezünket .Kézbe viszont nem vehető . Néha még harap .Mostanában észrevettük ,hogy miután vissza kerül a ketrecébe de néha kint is remeg ha lefekszik .Szeretném megkérdezni ennek mi lehet az oka .Köszönöm válaszat

2013.07.11

Állatorvos
Meg kellene vizsgáltatni a nyuszit, hogy látható-e valami idegrendszeri eltérés vagy ártalmatlan dologról van szó. Ha a probléma régóta fennáll, akkor lehet, hogy érzékeny idegrendszerű állatról van szó és nincsen betegség a háttérben, kistestű kutyák is gyakran remegnek látszólag ok nélkül. Ha az állat amúgy egészségesnek tűnik, jókedvű, jó étvágyú, nincs mozgászavar, akkor valószínűleg nincs szükség komolyabb kezelésre. Esetleg idegrendszert támogató vitamin adagolása megfontolandó, de ezt mindenképpen csak orvosi vizsgálat után szabad elkezdeni. Javasolnék néhány olyan állatorvost, akik többet foglalkoznak nyuszikkal: Dr. Pazár Péter, Dr. Molnár Viktor, Dr. Sátorhelyi Tamás.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem