Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő/úr!

A nyuszim még nincs egy éves, eddig rendben ment a bilizés, azonban néhány hete valamilyen okból a kis kuckója két pontjára is odapisil valamint a bogyózás sem mindig a bilibe történik. Azt észrevettem, hogy ivaréretté kezd válni (fiú nyusziról van szó) ugyanis nagyon furcsa hangot ad ki a lábam közelében mintha udvarolna neki vagy hasonló. Kérem segítsen mi lehet a megoldás arra hogy a nyuszim újra csak a bilibe ürítsen?

Köszönöm előre is segítségét!

Üdvözlettel: N. Renáta

2014.02.11

Állatorvos
Próbálja meg az eddiginél gyakrabban takarítani az ürítőhelyet (akár naponta több alkalommal). Ha ez nem segít, akkor megpróbálhat egy másik alomtálat elhelyezni azon a helyen is, ahol újabban pisilni szokott. Ha nem elég tágas a helye, akkor lehet, hogy segítene egy nagyobb ketrec. Sajnos nem minden nyuszi teljesen szobatiszta.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem