Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő/úr
Tanácsot szeretnék kérni. Egy éves kutyusom csirke allergiás. Mostanában talán emiatt a probléma miatt is azon gondolkozom hogy nyers BARF etetésre állok át. Alaposan áttanulmányoztam a fellelhető irodalmat, és sokat beszélek olyanokkal akik így etetnek. Egyetlen dolog okoz gondot, kapnia kellene csontos húst is napi szinten és nemtudom melyík lenne megfelelő. Az allergia miatt a legegyszerűbb, a szárnyasok nem jöhetnek szóba. Tudna esetleg tanácsot adni hogy mit adjak helyette?
Tisztelettel Andrea

2013.07.15

Állatorvos
Ha a kutya a csirkére allergiás nem biztos, hogy az összes szárnyasra is érzékeny. Nagyon fontos, hogy ne szilánkosan törő csontot adjon az állatnak (ilyen szilánkosan törő csontok például a szárnyasok csöves csontjai). Szóba jöhetnek például a borjúcsontok és a birkacsontok (lábszár, kar, lapocka). Ha nem minden szárnyasra érzékeny, akkor nagyon jó a farhát.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem