Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktorok!
Másfél éves holland törpe nyuszink van, hosszabb ideje minden nap hasmenése van.
Kicsi kora óta a legegyszerűbb nyuszi tápot kap, persze keverni szoktuk magokkal, zöldséget már nem fogad el. Állandóan van előtte friss víz és széna, ezeket szívesen eszi. A hasmenéses széklete nagyon büdös. A fenekét nehezen tudjuk tisztán tartani. Kedély állapota jó, vidám kis állat!
Kérdésünk, hogy mit tegyünk, hogy a hasmenés megszűnjön? Hova tudunk nyuszi specialistához fordulni?
Köszönjük!

2012.10.03

Állatorvos
Az Egyetemen (1078, Budapest István u.2., tel.: 478-41-00) van egzotikus állat szakrendelés. A bűzös, híg bélsár a bélflóra felborulását jelzi. Hasznos lenne egy bélsárvizsgálat és szinte biztosan szükség lesz probiotikumra is. Ezt a problémát a lehető leggyorsabban meg kell szüntetni, úgyhogy haladéktalanul vigyék orvoshoz a nyuszit.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem