Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktorúr/nő

2 éves még nem ivartalanított szuka foxi-yorki mixem van. 1 éve jelentkezett nála hogy kihányja a jutalomfalatokat amiket korábban kibírt. Emiatt nehéz idomítanom mert nem tudom mit vegyek így neki. A kutyacsokit nm hányja ki de abból korlátozott mennyiséget adhatok neki. Korábban hajlamos volt a hányásos hasmenős betegségre , most már nem jellemző , mindig látta állatorvos és ki lett kezelve. Attól félek ez szövődmény lehet , az állatorvosok eddig annyit mondtak kísérletezzem ki mit adhatok neki de diagnózist sajnos nem kaptam vagy hogy mi okozza. Tudom Ön sem tud gyógyítani látatlanban, annyit tudok elmondani hogy a kutya fizikális állapota rendben van, széklete is teljesen normális , kiszámítható, étvágya is remek. Megeszi a jutalomfalatot amit adok neki csak kihányja kb 2-3 percen belül . Ön találkozott már ilyesmivel ? Betegség vagy simán valami allergia lehet? Előre is köszönöm a választ .

2018.02.18

Állatorvos

Szerintem ha csak a jutalomfalattal van ilyen probléma, akkor arra érzékeny, az ilyesmi bármikor kialakulhat. Sok mindent adhat jutalomként pl.: virslikarikák, sajtdarabok, főtt hús darabolva stb. Megpróbálhatja esetleg a Real Nature jutalomfalatokat is.

Vissza a kérdésekhez