EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktorúr!
Japán táncoló egereim vannak, amelyek néha elkezdenek “kopaszodni”. A kopaszodás során csúnya lesz a szőrük, és látszik a rózsaszín bőrük is. A probléma általában a felnőtteknél jelentkezik, de már többször előfordult 1-2 hónapos kölyköknél is. A szőrük általában 1 hét múlva visszanő, de legutóbb az egyik kölyöknek csak 6 hetes korában nőt ki teljesen a szőre, (holott ennek már 3 hetes korban meg kellet volna történnie), és addig a hátán meg a fején nem volt szőr, illetve az idősebbeknél már tartósan ez az állapot van..
Mivel oldhatnám meg? És mivel előzhetném meg?

2011.11.08

Állatorvos
Keressen fel egy egzotikus állatokkal foglalkozó szakrendelést (pl.:Szent István Egyetem Állatorvos-tudományi kar), ahol szükség esetén mintát vesznek az elváltozásból, így kiderülhet, hogy mi okozza a problémát. Így lehetőség nyílik a célzott kezelésre.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem