Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt DoktorÚr/Nő! Kedvenc kutyusom (5hónapos) tegnap este kukát ürített és felfalta az összes csontot amit benne talált. Nyuszicsont volt, úgy hogy elég szilánkos.. egyenlőre nem vettem észre rajta semmi különöset.. kellene aggódnom?

2014.12.16

Állatorvos

Mindenképpen legyen a kölyök állandóan szem előtt. A szilánkos csontok komoly problémát okozhatnak, de probléma nélkül is áthaladhatnak a bélcsatornán. Etesse a kölyköt most pár napig langyos konzervvel (vagy a száraztápot áztassa be, hogy puha legyen). Adhat a kutyának olajoshalat is. Figyelje a kölyök székletét, hogy ürülnek -e a csontok. Ha bágyadságot, hányást, véres székletet, vagy bármi furcsát tapasztal, akkor sürgősen vigye orvoshoz a z állatot. Az is intő jel, ha a kiskutya egyáltalán nem ürít székletet.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem