Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktorúr/Nő!

Kb. 1 éves hím házinyulunk van. Az utóbbi időben remegni szokott, ilyenkor szinte megmerevedik, a mellső lábát előrenyújtja, szinte még a tekintete is merev, néhány perc múlva ez elmúlik. Mi lehet az oka? Köszönettel

2014.07.14

Állatorvos

Nyusziknál is előfordul az epilepszia, amely lehet ismeretlen oktanú, de az esetek többségében valamilyen kórokozó által kiváltott  agyhártyagyulladás àll a háttérben. Készísen videofelvételt a rohamról, majd a felvétellel együtt vigye orvoshoz a nyuszit. Ha az orvos látja a felvételt, akkor sokkal többet tud majd mondani. Ha nem is derül ki, hogy pontosan mi okozza a problémát, akkor is lehet tünetileg kezelni a nyuszit antibiotikummal,epilepsziagyógyszerekkel, esetleg parazitaellenes készítményekkel.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem