Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor!

Van egy idős befogadott cicám (így papírjai nincsenek, kinti cica), tegnap és ma reggel hányt. Én nem láttam, a szomszéd szólt, hogy nézzem meg, de nem ételt hányt, hanem valami folyadékot, aminek zöldes-barnás színe volt. Tegnap 2 fél tenyérnyi helyen volt hányás, ma 1 helyen. A tegnapi nap folyamán evett rendesen, napi 3-szor, a tasakos ételének a felét adtam oda egy alkalommal és főtt rizst kevertem hozzá. Ma is evett már. Itt a házunk körül (társas ház), körülnéztem és sehol nem találtam további hányásra utaló jeleket, szóval az ételt nem hányta ki. Amúgy a cica ugyanúgy felfut a lépcsőn, ha meglát akkor mindjárt fut, játszik velem, szóval nincsen letörve. Nem tudom, hogy ez mennyire játszhat közre, de a múlt hét folyamán többször láttam, hogy órákon át tisztogatta magát, majd többször rágcsált füvet. Mitől lehet ez?

Előre is köszönöm válaszát.

2011.10.19

Állatorvos
Próbáljon meg szőrgombócoldó pasztát adni a cicának, hátha a gyomrában található szőrtől hány. Ha a hányás a paszta alkalmazása ellenére is folytatódik, akkor feltétlenül vigye orvoshoz, mert a háttérben számos belgyógyászati betegség is állhat, amire egy idős macska esetében különös figyelmet kell fordítani.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem