EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt doktor!
Van egy törpe nyuszik de nem akar inni az itatobol bárhová teszem állitòlag kb 2 nap es megszokják a használatát,ő nem iszik csak tálkábol,hogy szokásosan rá az itatóra, illetve az adja adagolos szénátartobol se eszik.mit tegyek?u

2013.05.24

Állatorvos
Valószínűleg újak még ezek a dolgok a nyuszinak. Legyen türelmes, valószínűleg tényleg rájön majd, hogy hogyan kell használni ezeket az eszközöket. Szánjon rá egy hétvégét, vegye ki a ketrecből a tálkát és csak a szénatartóba tegyen ételt pár órára. Figyelje meg, hogy próbálkozik -e a nyuszi. Ha nem jön rá néhány óra alatt, hogy mit kellene tennie, akkor adja vissza Neki a régi dolgokat, majd próbálkozzon újra.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem