Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt doktor!
Van két 4 hónapos “elvileg” nőstény ecsetfarkú pelém. Pár napja az egyik pele lerágta a másik farkát. Azonnal szétválasztottam őket. Mi ilyenkor a teendő? Lehet, hogy estleg két hímet vásároltam és azért ilyen agressziv, vagy egy hímet és egy nőstény?

2013.03.24

Állatorvos
Agresszió leginkább hímek között valószínű. Vigye el az állatokat egzotikus állatokhoz értő állatorvoshoz (pl.: Dr. Sátorhelyi Tamás, Dr. Pazár Péter, Dr. Molnár Viktor) és ellenőriztesse a nemüket, egyúttal mutassa meg a sérülést is. Ha valóban az egyik állat rágta le a másik farkát, akkor természetesen nem kellene újra egy helyre tenni őket. A nemük ismeretében lehet megtenni a következő lépéseket (új társ vagy társak?).
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem