Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Dr! 14hetes mamamut kutyám pár rágás után lenyelt egy nagy darab kacsa nyakat. Megpróbáltam kiszedni, de már nem volt elérhető, látható. Picit nyüsszögött utána pár másodpercig, de aztán folytatta az evést. Folyamatosan figyeltem, de se rossz kedv, se öklendezés nem volt. Akkor most már megnyugodhatok, nem lesz ugye baja? Köszönöm válaszát!

2014.03.20

Állatorvos

Jobb, ha ilyen fiatal kutyának nem ad még csontot. A lenyelt csont napokkal később is okozhat problémát, ha nem tud végighaladni a bélcsatornán (elakad valahol). Szerencsére az esetek többségében nem történik baj. Figyelje a kölyök székletét, ha látja benne a csontdarabokat, akkor megnyugodhat. Ha a kutya levert, vagy hány (akár csak heti 1-2 alkalommal), vagy a székletének alakja, állaga megváltozik, akkor forduljon állatorvoshoz, mert akkor szükséges egy hasi röntgenfelvétel elkészítése. Amíg a kutya jókedvű, eszik, nem hány, rendes a széklete addig nem kell aggódni.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem