Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Dr. ! 3 éves vizslám hátán kb. 2 hónapja kis dudorok jelentek meg, nem vakarja. Bűzmirigy kinyomva, más tünet nincs, eszik, játszik. Felületes impetigo-nak lett megállapítva, molyrágta alopecia. A pörkös dudorok leválaszthatók, alatta nincs szőr. Kapott Advocate-et, Pet-phos szőrtablettát, pyassan 250 mg kapszulát (2X2) 3,5 hétig, de még most is látszanak picit a göbök. Mi okozhatja, és mi lehetne még a kezelés bőrkaparék nélkül? Ciprofloxacin? Nizoral kenőcs? Köszönöm!

2016.04.02

Állatorvos

Üdvözlöm!

Nem értem miért írja, hogy bőrkaparék nélkül. Mindenképpen a bőrkaparék vétel lenne a következő lépés, esetleg ha az se hoz eredményt biopszia vagy lenyomati citológia, vérvétel. Ahhoz, hogy kezelni tudják az állatot diagnózis kell. Semmi értelme egy 3 éves állatnak tönkre tenni a máját és a többi szervét a rengeteg fölöslegesen adott gyógyszer mellékhatásaival, nem beszélve arról, hogy a tripláját is kifizeti egy bőrkaparék árának, ráadásul teljesen fölöslegesen mert nem hatnak.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem