Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt dr. nő! 6 hetes bolognese kutyánk van. Akié volt májkrémet, virslit adott neki. Most,2 nap után már megeszegeti a Select Gold konzervet. De viszont hígabb lett a kakija. Ez csak az átállás miatt van neki így? Nem akartam májkrémet, virslit adni neki, bár tudom, hogy az első napokban azt kéne adni amit addig kapott. Hány napig tart, hogy a pocakja megszokja a konzervet, és hurka formájú legyen rendesen a kakija. Köszönettel.

2014.10.28

Állatorvos

Nagyon jól teszi, hogy nem májkrémmel és virslivel eteti a kölyköt. Igen, a hirtelen változás az étrendben okozhat hasmenést. Ha a kölyök, jókedvű, jó étvágyú és élénk, akkor nem kell rögtön orvoshoz menni. Esetleg egy kis probiotikumot adhat az állatnak. Két-három nap után már rendeződnie kell a székletnek. Ha ez nem történik meg, vagy a hasmenés súlyosabbá válik és/vagy a kölyök hányni kezd, bágyadt lesz, akkor sürgősen vigye orvoshoz.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem